електр.підйомніки

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем bodya 90, 25 жов 2009.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Дякую за поради. Кнопка мабуть ні, бо і на дверях і водійська кнопка однаково працюють. Мабуть проблема в платі... Я щось думав, що то є якісь програмні обмеження на таке. Буду шукати

2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Куплю контролер ЕСП

Настала пора. Шукаю і куплю контролер (плату) для ЕСП від Пасата В4. На фото - роз'єм від движка до контролера. Симптоми прості - не працює. Точніше, якщо його від'єднати і приєднати назад, то працює нормально. Потім через невеликий проміжок часу працює в режимі натиснув - опустило скло на пару см і зупинилось і так до кінця що вниз, що вверх, а десь за пару годин взагалі перестає працювати. Може, до речі, хтось стикався з такими проблемами і має дієві поради? Наперед вдячний. Не знаю, чи дублювати це повідомлення в розділ "КУПЛЮ"...

3. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    В мене було щось схоже, так глючило, а одного хорошого дня піднялось і більше вже не опускалось ))). Проблемою була мікротріщина в пайці доріжки на контролері, пропаяли для надійності окремим дротом.

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Картина така сама. А є координати того, хто знайшов мікротріщину і пропаював?

5. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Невже ж то не простіше самому пропаяти? Тестер і паяльник рулять :)))

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А що паяти? Ти думаєш мікротріщину видно неозброєним оком? :)

7. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    0930394070 скоріше всього це номер Назара (їх там двоє, пацани молоді, але шарющі), в той час вони працювали на сервісі по вул. Тракт Глинянського.

• Подобається Подобається x 1
  8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Є такий, спробую. Щиро дякую. +1

9. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Прошу! Доречі, в мене вже скоро рік після того буде, - працює як годинник, тьфу-тьфу ))

10. Plagiat

Plagiat Новачок

golf-3
    Хлопці, хто мені допоможе як не ви)
    поблизу немає шарущих в тих склопідйомниках.
    після того як порвався тросик в склопідйомнику, його замінили, проблема в наступному полягає---цей тросик нажовується (злітає) з ролика чи катушки на якій повинен знаходитися.
    розкрутив, на цій катушці канавок майже не залишилося.
    ЧИ МОЖЕ ЦЕ БУТИ ПРИЧИНОЮ "ЖУВАННЯ" ТРОСА?
    ЧИ НАТЯЖКА ТОГО ТРОСА НЕВІДПОВІДНА?
    БУДУ ЩИРО ВДЯЧНИЙ ЗА ВІДПОВІДЬ!!!

11. Alexander

Alexander Початківець

VW
    Привет: www.Exist.ua - тут можно посмотреть предложения

12. kym

kym Аксакал

a 100
    може бути. Взагалі самому намотувати і регулювати трос - мазохізм. Нятяжка тому і невідповідна - що неправильноі не в канавки попадає трос

13. Plagiat

Plagiat Новачок

golf-3
    дякую за відповідь. а до кого мені звертатися, щоб нарешті відремонтували поломку ?

14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Шукаю майстра, який візьметься за задній електросклопідіймач Siemens. Там стоїть окремий блок управління, від В4. Дістався він мені відразу якийсь, всі ЕСП як ЕСП - з блоком комфорту, а цей працює лише тоді, коли кнопку тримати. Щось там Донецький колись з ним шаманив, якась чорна коробочка є, але бачу так і не дошаманив. Треба толкову людину. Порадьте, будь-ласка, когось, бажано у Львові. Може навіть вартує повністю переставити на простіший ЕСП. Отже, шукаю такого майстра.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)