Ну ніх.... собі...І як Elza не приїде на з"їзд, то КІТ скаже що вона зажала....Хитро....ммм-да... Добро, а що ти подаруєш Elzi за ящик празніка??? Не...ящик буде мало...то тільки мені хватить на душу...
Вітаю,як я завжди кажу:нехай твої бажання ох..вають від твоїх можливостей,нехай гроші за тобою бігають,а ти немогла від них відбитись і просто здавалася їм в полон,вдачі тобі в усьому,бо як казав один дід "хлопці здоровє то важне но неголовне, бо коні і бикє на бойні тоже здоровє мають,а їх то нератує", нехай тобі все буде гуд і менти і АВТО-ПЕД..АСИ непсують тобі краєвиду доріг. Ну і на остаток ,тобі бажатимуть всього і багато,але побажай собі того чого дійсно бажаєш ти для собі,і нехай воно обовязково збудеться ! а стосовно ящика празніка як варіант, щоправда в мене на кінець світу корпоратив
Ну що ж, мабудь цього року першим буду Приймай знову вітання! Всього найсмачнішого в подальшому житті!
Вітаю! Всього найкращого, основне міцного здоров'я, безмежну кількість щастя, вірних друзів, любові і хай здійснюються всі бажання
Добра, успіхів, поваги, любові, міцного здоров'я, щоб твій труд відображався на твоїй зарплаті, корочче - з днем Народженням тебе!
з Днем народження Тебе вітаю, всіляких гараздів бажаю, здоров'я міцного, кохання палкого, в кишенях достатку, на Багамах хатку!) Щоб завжди збувалися усі твої задумані плани, ідеї та побажанння! В.І.Т.А.Ю!