Значить так теми такі є на всіх форумах, ми живем в одному місті от і деколи бачим один одного на дорозі а тут ми будем про це писати!!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Наприклад почну я, Фа-Фа Travel-лу на патона десь о 19:00:mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ха... Мені вчора розказує чувак на роботі Каже йду, сніг, вітер, мокро і бачу стоїть твоя (тобто моя) машина. Чорний гольф з наклейкою ззаду. Я зрадів, от на роботу не треба буде пішки пертися. Підхожу зліва, заглядаю у вікно, а там якийсь тіп сидить і на мене втикає, вочима блимає. Фафа блимблим Отака історія... Я так поняв , шо то був Тополь
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ну якшо чесно то тяжко поплутати тополя мафинку ы твою бампера різні передны фари інші і в тополя помойму багажник не завариний, а взагалі то має бути цікава тема
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Для нас важко, а для звичайних (не фанатів фолькса) - така різниця на перший погляд не помітна
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа і блим-блим синьому пасату біля роботи, біля якого я паркуюсь весь час. Деколи я бачу Флай перед колесами до нього дорогу переходить... :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ага. так і є. я там розвертаюсь на ручніку на 180 градусів - щоб по правилах на роботу заїхати. Повезло колєзі, що не дістав бампером заднім від дріфтуючого гольфа... :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Я не поняв... А де брату-фольксоводу фа-фа? Флаю, ти що, страх втратив? Ось я тебе підстережу на переході... :twisted:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Жалко що мені ніхто не фа фа а я всім полікам мого віку фа фа.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ну невсі можуть в мене є маленька тюнінг клубу яб і нашу маленьку наліпив але вона чорна і її в мене на сильно тонованому вікні невидно
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Інколи не встигаєш блим-блим, а от фа-фа-фа актуально ще 2-3 секунди після зустрічі!!!:idea:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам І мені хтось блимав і я йому на Науковій, це був чорний гольф-2, але наклейка була така здерта www.vo................... iv.ua! такі наклейки треба знищувати і клеїти нові!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Гер Травел тиб совість мав мігби і пішоходів пропустити:mrgreen: