Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам вчора цілий день по львову на пасате ганяв хоч одного з наліпкою вв клубу побачив :shock: де ви всі поховалися чи на день міста повтікали;-)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ось такі загадкові Львів'яни. Відпочивають, а вдруг війна, а вони втомлені будуть...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам а хто в день льовова на машині їздити буду? я скіки їзджу і то тіки пару раз бачив наші клюбні машини
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Мартіні! Перестань харчуватися тою паскудною їжею, вона не корисна.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам А шо таке МакДак? Знаю мультик колись був про качок, там такий був персонаж
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам сьогодні фа фа комусь на гольфі по науковій від повороту кульпарківська до ваму. Але до сих пір не знаю хто то був признавайтесь! 22-45
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Тополю в неділю 10:15 на перехресті Кульпарківська-Антоновича!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Будемо у Франківську, фафакнем. Тільки от питання, якій машині?...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-блим, Брателло! Жаль не міг спинитися поговорити - ззаду припирали і діватись не було де...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Це означає що я представник від контрактного партнера VW в Івано-Франківській області.....а точніше менеджер з продажу автомобілів Фольксваген в І-Ф регіоні...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Справді, таку машину буде важко з кимось поплутати. Блимну при першій же нагоді. До речі, давайте домовимося про знижки на нові авто в Франику. Думаю, це буде непоганим початком співпраці...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Це Ви мабуть про жовті ковпаки, це ще від попередньогого власника.....я одразу ж їх зняла......ну вони сюди ну ні в кут ні в двері..... скоро вона буде на литих дисках...