фафа нині в районі травмпункту на Дністровській... хтось знає чий то красавчік? Порився в телефоні , знайшлося ще давніше ось таке Досить акуратненький Мк1 А недавно ось такий старічок транспортер модель T2B . Як на свої солідні роки у досить пристойному стані. Власник самотужки реставрував, може колись до нас приїде. А ще сфоткав такі дві сексуальні дупи
Вчора чорний стоковий г2 гті на окружній година 8 вечора, хто це був? Хто знає можливо про що мова, цікавить телефон власника
Сьогодні алекс зробив чи то автопробіг чи шо... ну каротче по місту їхала колона новий ВВ . перша гайці з мигалками потім нова скіроко гольфи і т д... каротче фафа їм всі біля південного
Бачив їх сьогодні в центрі дійсно захоплююче видовище. Та "Алекс"у було 10 років. До того ж я здається відмазався від конкретного штрафу (ну хіба лист щастя прийде) коротше поїхав сьогодні в центр забувши шо неділя їхав від просп. Чорновола на Новий львів тільконо вїхав дивлюсь гайці на мене витріщились я на них дивлюсь чекаючи помаху жезла і картаючи себе за свою забудькуватість, але сталося чудо гайці відвернулись і я проїхав далі ) став думати шо за пруха така може то акція для вольксваген клуба, але коли я побачив колону вольксвагенів яка щойно формувалась то зрозумів шо вольцики що рухаються зухвало центром то було для тих гайців звичне явище останню годину так шо схоже той автопробіг зберіг мені кругленьку сумму грошів.
Та ні - наскільки я знаю вони зараз весь час так дивляться і стоять там не відомо для чого. І в принципі всі в неділю їздять через центр бо підвальна закрита. Але знаки залишилися. Одним словом непонятка
Кліп кліп очима білому пасату Б3 універсал з клубною наклейкою ззаді на стоянці навпроти Шувару в 18,00 думаю то був Shaggy :D
ФА-ФА Dino! 10:20 на вул. Вітовського, бачив, трамвайний дріт обірвало і всі тралікі стоять, а люди всі пішочком топають, кампець повний з тим громадським транспортом! Доречі ти мене не міг бачити, я був в дворі
Стою на Пушкіна біля поліклініки , нікого не трогаю, і тут Гольф-1 (Механік) і модняча така Джета (Скіл) фа-фа вам