фа-фа Dino_grey сьогодні21,00 приблизно, вулиці незнаю, (як з Шевчена до Варшавської, біля тбрми) як тобі ДТП ?було дуже серйозне? я бачив ти припаркувався, це щоб подивитись чи знайомі були?
Спеціально не вісліджую, але Діногреєвського Сірка бачу в самих несподіваних місцях і майже через день, зрізаю кут біля Магнуса-фа-фа, стою на кільці Кульп-В Великого, фа-фа, випадково проїхав через Скнилів, фа-фа, а мій гараж через дорогу твого особняка, як ставлю вечером авто то Діно-Грей або виїжджає або заїзджає. Містика
Фа-Фа Ros`тіку на Личаківській в суботу біля кінця двійки Незнаю чи ти мене помітив, я був на зеленому Logan MCV
Фа-Фа Ros`тіку на Личаківській в суботу біля кінця двійки Незнаю чи ти мене помітив, я був на зеленому Logan MCV Точно непомітив! На Дачу незаглядав! І тобі Фа-фа!
Фа-фа Борману в суботу в 13.30 на кольці Кульпарківська-Наукова. Твою машинку здалеку видно !!! Також у той самий час фа-фа вишневому Гольфу ( двійка чи трійка щось не помітила ) з завареною кришкою багажника, затемненими стопами. Повернув на вул. Патона. Хто це ? І чи взагалі людина з клубу ?
ФА-ФА ROS на Луганській,десь в обід....я махав з вікна на переїзді,але уважність за рульом це правильно!!!
Вчора біля "Нової лінії" близько 17*30. Непоганий варіант тюнінгу Джети, все акуратно. Але судячи по відсутності наклейки - напевно не з клубу , жаль в нас нема ніяких візиток щоб засунути під дворнік для реклами клубу.
Фа-фа на шептицьких Гольфу+ (здається) з малою клубною наклейкою на задньому склі, десь в 18й годині... хто це був?
мах-мах рукою Борману в суботу в 12 біля цирку. біг за ним, руками махав, але потім зрозумів, що уступаю трохи коникам мафинки Бормана...
я так бачу вчора Борман попоїздив бачив його на повороті П.Мирного-Козельницька і десь через хвилин 20 на Стрийській біля Податкової в сторону монументу слави. То в нього занижена машина чи то так просіла від кількості і якості пасажирів ?
Так-Так. Забула зовсім ! Фа-фа Борману у четвер 16 липня за Львовом по трасі на Франківськ через Бібрку !!!! Небезпечно ти обганяєш буса....