Фа-Фа Блим-Блим

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Pioneer, 31 січ 2007.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    І тобі ФА-ФА, незауважив!!!

2. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    фа-фа Dino_grey сьогодні21,00 приблизно, вулиці незнаю, (як з Шевчена до Варшавської, біля тбрми) як тобі ДТП ?було дуже серйозне? я бачив ти припаркувався, це щоб подивитись чи знайомі були?

3. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Спеціально не вісліджую, але Діногреєвського Сірка бачу в самих несподіваних місцях і майже через день, зрізаю кут біля Магнуса-фа-фа, стою на кільці Кульп-В Великого, фа-фа, випадково проїхав через Скнилів, фа-фа, а мій гараж через дорогу твого особняка, як ставлю вечером авто то Діно-Грей або виїжджає або заїзджає. Містика:mocking:

4. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Я його також найчастіше бачу)))

5. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Фа-Фа Ros`тіку на Личаківській в суботу біля кінця двійки :) Незнаю чи ти мене помітив, я був на зеленому Logan MCV :)

6. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Фа-Фа Ros`тіку на Личаківській в суботу біля кінця двійки :) Незнаю чи ти мене помітив, я був на зеленому Logan MCV :)
    Точно непомітив! На Дачу незаглядав! І тобі Фа-фа!

7. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Фа-фа Борману в суботу в 13.30 на кольці Кульпарківська-Наукова. Твою машинку здалеку видно !!!:yes:

Також у той самий час фа-фа вишневому Гольфу ( двійка чи трійка щось не помітила ) з завареною кришкою багажника, затемненими стопами. Повернув на вул. Патона. Хто це ? І чи взагалі людина з клубу ?

8. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    ФА-ФА ROS на Луганській,десь в обід....я махав з вікна на переїзді,але уважність за рульом це правильно!!!

9. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Шось я нікого непомічаю(шліпий):dntknw:. І тобі Фа-фа!

10. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    він часто на Руставелі стоїть
    Дяк! :cool:

11. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Фа фа, з ранку, ДРАПУЛІ біля автвокзалу на світлофорі і ше гольфу 2 був з наклейкою, його не знаю.

12. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    І вам хлопці фа-фа!!!

13. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Вчора біля "Нової лінії" близько 17*30. Непоганий варіант тюнінгу Джети, все акуратно. Але судячи по відсутності наклейки - напевно не з клубу :sad:, жаль в нас нема ніяких візиток щоб засунути під дворнік для реклами клубу.

14. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    фа-фа вчора біля 21,00 на перехресті стрийська-наукова
    Dino_grey!

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Фа-фа на шептицьких Гольфу+ (здається) з малою клубною наклейкою на задньому склі, десь в 18й годині... хто це був?

16. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    Фа-фа Борману на луганській вчора.

17. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    мах-мах рукою Борману в суботу в 12 біля цирку. біг за ним, руками махав, але потім зрозумів, що уступаю трохи коникам мафинки Бормана...

18. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    я так бачу вчора Борман попоїздив бачив його на повороті П.Мирного-Козельницька і десь через хвилин 20 на Стрийській біля Податкової в сторону монументу слави.
    То в нього занижена машина чи то так просіла від кількості і якості пасажирів ?

19. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    судячи по останніх дописах, треба робити нову тему: "Фа-фа, блим-блим, БОРМАН"))))))))))))))))))))

20. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Так-Так. Забула зовсім !
    Фа-фа Борману у четвер 16 липня за Львовом по трасі на Франківськ через Бібрку !!!! Небезпечно ти обганяєш буса....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)