блим-блим вчора о 19,35 пасату Б4 темно синій з великою клубною наклейкою ззаді вчора по трасі між с.Вислобоки та с.Ременів. хто це??
Фа-фа, Volodumur, сьогодні о 16:00 на Тургенєва. Зачьот за машину - СУПЕР! Незачьот за те що нема наклейки клубу!
а чиє сіре венто з клубною наклейкою їздить по Львову? бачив біля Заньковецької на минулих вихідних - схожі один до одного, як в мене. ми ще зупинилися, привіталися... хто це?
Фафа-блим-блим аварійкою Martini (Здається. Вибачайте якщо помилився) вчора на В.Великого о 20:30 Нарешті вперше побачив на свої очі велику наклейку сайту на задньому шклі
FRZ0372 Це мій друг Тачки у вас ззовні дійсно як 2 краплі води, навіть наклейка "Baby on board" в обох. Тільки в нього 1,8 МІ
мах-мах рукою Kam@tozу сьогодні приблизно в 13,00 - повертав з Тургенєва на Пастернака. бачу наклейку велику вже ззаді поклеїв
фа фа вчора Transporter з наклейкою клубу закрив мені заїзд на моє парковочне місце на вул.Природній))))_) хто це?
Фа-фа Драпула нинька десь в районі 19ї години на вул.Пулюя біля кулінарного... Сліпак... Їхали на зустріч, я зупинився сигналю, а ти по телефону триндів і далі поїхав)) капєц))) :D
Кліп-кліп Яринці. Вул. Л. Українки, якраз біля мого дому. Район 18.00 години. п.с. Чом не за кермом ?
Фа-фа Г2 з наклейкою укр.фольц клубу сьогодні біля 23ї години... Десь в Києві)) Десь в якусь сторону від просперку тепермоги))) :D Тре їм на форумі написати)))) Сорі за офф... Народ їхати в Київ це якась срака... До Рівного майже 4 години. Там всюди ремонти доріг. Чекали по 10-15хв на роз"їздах... Жах... Рекомендую всім їхати через міста, значно швидше буде, принаймні до Новоград-Волинського. Далі ніби швидше іде. Я виїхав в 2й дня, приїхав біля 11ї в Київ, правда ще на 30хв заскочив в Макарів...
Borman Фа-Фа Блим-Блим на вул. Джерельній в 08:45. Гарно дивиться машинка з поперечними релінгами на даху