Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ну що зроблю......на VW поки що не спроможна.....нажаль...та бажання є.....головне бажання.....чи не так?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам так потрібно було фотографію машини разом з власницею! а може ти будеш без машини, щоб ми могли тобі і так пофафакати!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам І бажано в купальному костюмі, раптом ми тебе на пляжі зустрінемо...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ой....дякую мій друже...що ти мені на захист став... приємно.....
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам До речі...для спостережливих......моє фото є в профайлі ще з першого дня моєї реєстріації.....
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам -Повторюєшся, друже... Десь я уже читав цю фразу...:mrgreen: Фа-фа Пегасу біля економічного! Пи.Си. Чого машина не мита??? ПИ.СИ.СИ. Коли повернеш мою Віндузу?8)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам записку отримав 1 я вже забув коли її мив, часу не маю, до зїзду точно помию (в планах) 2 на зїїзді буде добре? а якшо хочеш можем в центрі зустрітись П.С. я тебе троха хочу розчарувати з тим сервіс паком
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Як мені подобається Івано Франківськ!!!!:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам І я люблю Франік, ще й народився там. А на Вовчинецьких горах - просто краса - в одну сторону - дикий степ - внизу місто бовваніє... Краса...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Куди ти вже дівчину в дикий степ тягнеш? фафа-блимблим :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Так у нас дуже гарно....я теж дуже люблю своє місто....та Львів мені теж страшно подобається, була всього раз, років 4 тому назад...і досі під враженнями.....дуже хочу ше поїхати...і хто зголоситься мені місто показати ? А?