сорі - я вже думками був в Турції...))))))))) і тобі фа-фа. пізно тебе замітив - ще замріяний їздзжу...)))
Фа-фа, Doctor, сьогодні о 18:15 на пр. Свободи. . . Я то думаю навіщо універсал людям. . . щоб сидіти в багажнику і карти рубатись. Зачьот. ))))
Фа-фа Олегу М. вчора двічі в Городку, десь біля 12*30 ти їхав 3 машини позаду, і десь біля 16*00 в центрі.
Ага)) точно і фафа борману на перехресті Вол.Великого - стрийська десь в 19-45... І фафа каматозу на коперніка)
То Юра нещодавно купив того гольфа. На форумі ще невстиг зареєструватися. але скоро поповнить наші ряди.
Фа-фа Wheelmann позавчора біля памятнику Міцкевичу десь 18-45 Якщо не пимиляюсь то тільки в тебе тут такий ядрьоний синій колір
БЛЫМ-БЛЫМ минут 30-ть тому назад голубому СКИРОККО на красных номерах,на ул.Кульпарковской!!! Хто знает КТО ЭТО????
Я сначала тоже так подумал,но меня смутили транзитные номера!Он собрался ее продавать, или он ее еше не оформил????
фа-фа чорному Гольфу2 з фарами від Джети і сірим капотом, від мене з клубної чорної Астри, яка їхала попереду на відрізку від Левандівки аж до Любінської