Аф-Аф чорному гольфу з світлодіодними полосками на з'їзді з Сихівського (нового) мосту десь по 11:00 я ше клубні машини не запам'ятав ))) тому хто це був ) хз
2 CheFISH "Аф-Аф чорному гольфу з світлодіодними полосками на з'їзді з Сихівського (нового) мосту десь по 11:00" Мах-мах рукою))
ФА-ФА БЛИМ-БЛИМ: VOLODUMUR вчора в 14:30 кільце на Кульпарківській; Чорний G3 "Joker" вчора в 14:45 вул. Січових Стрільців на стоянці; tyxanton вчора в 18:00 пл. І. Франка, ну як проскочив пробку, це я тебе пропускав :D
а тобі мах рукою. Дякую що пропустив. Пробку пролетів. Там правий ряд завжди вільний. Хіба якщо якись олень якому прямо по Франка не займе.
Аф-аф))) Оригінальна записка "опель-зло" на папірчику від хот-дога :D:D Місце моє там не стандартне))) зазвичай троха не там ставлю))) Але сьодня дуже запізнювався на пару і прийшлосямашину під знаком лишити)))
Аф-Аф , блим-блим, і аварійкою і рукою срібній Венто на світлофору перехрестку Стрийська-Сахарова ))))))))))))
альо, я вже пофафакав під час попереднього твого візиту Причому я раніше ніколи твоєї машини не бачив і навіть думав шо вона червона