Випадково затер свій попередній допис (№ 2299). Поторюся: Фа-фа зеленому гольфу з зеленими задніми фарами вчора в Ужгороді. Здається, колись цю машину бачив у Львові з клубною наклейкою. Номери львівські. Зізнавайтесь, хто це.
Сьогодні: Мах-мах Prizraky на кільці Б.Хмельницького, +/- 12:30; Фа-фа Sharky на Левандівському мості з вул.Городоцької, +/- 13:40
і тобі і фа-фа, і блим-блим, і мах-мах... їхали прикольно))) ти встигав і по телефону гомоніти і по педалях непогано тиснути))))))))))))))) пи си. то був не срібний пасат і не срібна джета, а срібне ВЕНТО)))))))))))))) також мах-мах зеленому гольфику з клубною наклейкою біля ДАЙців. то вони мене пробували пресувати гади. на Осмомисла-Городоцькій в неділю о 17 год. а ще мах-мах сірій десятці на Антоновича/Кульпарківська з наклейкою клубною ззаді на склі)))
ВАЙ! ВО, а я то думаю, що мене муляло! що не пасат і не джета ))) ))) максимально сконцентрувався на дорозі Твоя мала кльово пре!!!
точно, прямо як Цезар - і по телефону концентрувався, і дівчину забавляв, і в педаль тиснув... тьфу-тьфу. 1,9 тді пи-си - та, що в салоні сиділа також!!!)))))))))))))))))))))
)))))))))) Це сестричка моя ))) була нерада (напевно, бо блідніла і мовчала), що погодилась зі мною за компанію в Епіцентр "швиденько туда-сюда" зганяти ))))))))))))