ти в інституті МВС ??? (хоча там офісів - ого...) ну тоді він мені вже восьмий раз фафакає ))))))) шось мене сьогодні по Франка носить туда-сюда )))))))))))
Фа-Фа Прикольно було спостерігати як народ вихоплює поглядом із потоку машин Сірка і викручує собі шию, і тут раптом ше одне чудо за ним їде, і знову квадратні очі
еххх! Ше б чистими їздити О_о -- тоді дійсно "БЛЄСК" ))))))))))) якось треба флеш мобівський парад влаштувати ))))))))))
Фа-Фа в 13.15 зеленому гольфу з клубною наклейкою, на транзитах, біля "Галицького перехрестя". Хто це на такому красені!
ФА-ФА в суботу десь в 13.00 синьому Пассат універс. з великою наклейкою ша задньому склі і червоними транзитами. шось всі продають. Стояв на Городоцькій на тротуарі між СШ№11 та Інститутом міліції.
фа-фа сьогодні в 14,30 год. Markell, біля ринку південний, я подоброму завидую власникам таких авто, ти напевне в нього душу вклав.
tyxanton фафа сьогодні дест пару хв по 9й на перехресті стрийська-наукова=)))) і десь за 2хв фафа якомьсь Б3 пасату на науковій припаркованому... де непам"ятаю і колір і ніц))) То аж зранку було)
Та я з другом на москвічі їхав на шрот за пласмаскою для кпп... Ти стояв в лівому, я поруч в правому))) Махав руками, але ні ти ні дівчина не подивилися в мою сторону))))))))))))
Ага, дякую! О мало не забув, вчора в четвер ФА-ФА блакитному Т-4 десь о 13.00 в центрі біля Галицького ринку. Сорі, незнаю хто то.
І Тобі привіт! Несподівана зустріч!!! В таких випадках ще більш переконуєшся, що світ дуже і дуже тісний!