Фа-фа блим-блим білому транспортеру з клубною наклейкою на стоянці що на великому Шуварі сьогодні в 12 30 незнаю хто то.
Вчора ввечері близько 22*30 на розі Федьковича/Бандери Гольф трійка з великою наклейкою КВЕСТ.ЮА і синьою наклейкою нашого клубу.
блим-блим білому пасату 3 (універсал, з клюбною наліпкою на задньому склі) біля головного франка 13.41:gamer:
це я був,але спішив сильно,тому не замітив ,сорі,та ще й дайци стояли,але я і їх замітив тільки в дзеркалі заднього виду
Фа-фа білому пасату В3 (універсал) сьогодні по вул.Городоцькій, 12:40, на стоянці навпроти "Жиркомбінату"!!! Фа-фа червоному пасату В4 (універсал) сьогодні по вул.Франка, 14:30, припаркованому на пішоходному тротуарі Блим-блим ШАРКУ по вул.Патона, 15:10 (важко Тебе помітити без габаритів!)
Фа-фа чорній корі на транзитних номерах на вул. Героїв УПА сьогодні десь в 14-30... Їхали від самого бандери до кульпарківської разом... Ху із іт?
ага, дякую. пішоходам не заважає, біля трьох метрів для проходу залишається. Інакше ніяк. Колись паркувався прямо по середині. Тепер пильно слідкують, висять знаки. вважаю не дуже правильно. Але це інша тема.
Блим-блим Shaggy сьогодні 5:30 на головному ЖД вокзалі. і фа-фа вчора приблизно 13:15 на Личаківській темному Г3 з маленькою клубною наклейкою на задньому шкіл який розвертався, не знаю хо це.