Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Я також там народинся, а точніше в СМТ Тлумач... Але місто Лева не поміняю НІКОЛИ!!!:mrgreen: :grin: :mrgreen: ...занадто вже воно чудове...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам В нас Тревел працює в туристичній фірмі, думаю Львів знає як своїх 5 пальців :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Провчився 2 роки в Франківському універі ім В.Стевфаніка, дійсно гарне місто,а дівчата просто супер!!! Вітання Наталі, Тані, Лєні і т.п......;-)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам О, Франківський батяр А то: Львіські... п.с. В нас кращі(чи їх більше ) ;-)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам :? все я обідилася....що ніхто не хоче мені місто показати......всі "стрілки переводять"....ехх.....ладно не приїду я до Вас....
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ну добре, дообре.....не буууду Обовязково земляче ... Дякую...стали на захист бідній Франківчанці.... Ади....і що це значить....га? Сватовство тут вже починається...? А Ви "як полагаю".....одружені....раз про це так наголошуєте..
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ади....і що це значить....га? Сватовство тут вже починається...? А Ви "як полагаю".....одружені....раз про це так наголошуєте..[/QUOTE] Ні я ще неодружений! я дужемаленький хлопчик!:grin:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ооооо то вже великий хлоп.....можна горівку вже пити..........до світкового столу з родиною можна, якихось піїсіть грам