Поставив собі ДВД і дивилися в тянучці серіал "Недоторкані", сатирично-гумористичний. Часу було багато!
Каматоз попалив мене за фотографуванням першого ПАСАТА (як фото злию з телефону - закину сюди) виявилось, що мене занесло (шукав вулканізацію) прямо за пару метрів від його машини ))))))))))) Земля має форму чємодана! Львів тісний ))) приємно було )))
ФА-ФА вчера вечером КАМАТОЗУ на Патона возле Арсена!!! ФА-ФА сегодня синей Джете с клубной маленькой наклейкой на заднем стекле,Коперника как поворачивать на Цитадель!Кто это?У него еше на порогах надпись,все что запомнил GT-... Сегодня в районе обеда привет БОШУ и через несколько минут Т4 на Цитадели у меня в салоне!!!
І тобі фа-фа! Шо невпізнав після поліровки. Я зняв всі наклейки коли готував до продажу, але все відмінилося. Треба Фольц клуб уа знову наклеїти. Буду в п'ятницю на з'їзді, може хто буде мати!!!!
Фа-фа Aknod'у сьогодні аж двічі))) на луганській десь в обід))) на зустріч в сторону податкової мені промчав, і ото хвилин но 20 біля Довженка=)