Мах- мах рукою Мартіні в суботу біля 22:00в центрі! і також Фа- Фа Antoxa припаркованому на вулиці Ф.Ліста!
Блим очима сірокко невизнасеного (темного) кольору вчора демь біля 18 00 на проспекті Шевченка підозрюю шо то бу CheFish. Фа-фа Шегу перед кінотеатром той шо на просп. Шевченка. Як панкуха, Шег ?
фа-фа))) Ніочєнь панкуха... Залажали всі і звук гівно... блін.. 40грн просрав.. краще б на Шоколад пішов...)) фа-фа чефішу в себе в гаражах зранку і савсєм нідавна :D:D
Фа-фа сьогодні о 19.00 на кільці вул. Кульпарківської МАТІНІ П.С. хоч когось побачив за останніх кілька місяців...............
та я тобі хочу сказати шо і Шоколад був ніочінь от після того поляки грали так то торч був. Тим більше шо випала нагода слухати під коньяк Просрав 80 грн але то тому шо в останній момент квитки брав.
та от теж здивувався, але деколи буває, що пролітаєш і встигаєш помітити тільки силует... випадково кинулись твої кубики на Стефаника... вирвався з пробки і компенсовував затримку швидкістю )))
фа фа 7.12.09 на левандівці по широкій настрашив я напевно когось. страшно коли на хвості скажений соболь фарами моргає і фа факає ніби дорогу на взльот просить.
Фа-фа нині 12:20 Гольфу 3 (трьохдверному) вул. Горбачевського!!! Блим-блим, фа-фа Кam@toZу на Коперніка!!!!
І тобі ФА-ФАОлег,дякую що зупинив тих наглих шоферів коли я виЇзжав з Ф. Ліста на Коперніка (ні якоЇ поваги на дорозі)