Фа-Фа Блим-Блим бордовому(вишневому) пасату Б4 з клубною наклейкою на повороті Козельницька-Панаса Мирного-Франка десь біля 9 00 Фа-Фа Блим-Блим Сірому гольфу два з клубною наклейкою на виїзді з території чоронобильської лікарні 10 хв після зустрічі з вишневим пасатом ) потім кажись той же гольф мені зустрівся біля податкової в тянучці десь в 10 30 )
і тобі ФАФА!!! моє місце з протилежної сторони вулиці (під поштою...) але. вільне місце найшлось тільки там (((
Фа-фа, декілька днів назад Т4 на Театральній. Сьогодні о 15:15, Zhora, на Тарнавського. Сьогодні о 16:00 на пл. Галицькій - Borman.
Кожна машина мріє стати фольцвагеном. Лада каліна декілька тижнів тому на личаківській Звернення до господаря: не встидайся, приїжджай до нас на з"їзди
Фа-фа, учора темній Корі з лізинговою оптикою ''ангельські глазки'', на вул. Клепарівська, близько 21:00.
може з лінзовою? Блим блим, до речі, вчора чорній корі ВР6 (та котра була раз на з"їзді), приємно бачити коли блимкають у відповідь, раніше я завжди бачив тільки здивовані круглі очі водія Фафа нині біля обіду синьому гольфу 2 на парковці біля Рукавички
ФаФа Богдан 86, вчора ввечері стояла машина на тротуарі на Зеленій Треба тобі клубну наклейку вліпити ззаду, машинка красива, привертає увагу, буде файно клуб рекламувати