Мах-мах, фа-фа Aknodу сьогодні по вул.Єрошенка (Пелехатого) (приблизно 17:30) Пі.сі Мав чуйку, що когось зустріну
Блим-блим сьогодні вантажному бусу VW-таксі білого кольору, обклеїного напів-оголеними дівками)))))) і маленькою клубною наліпкою, на пр.Чорновола 13:05. Фа-фа VW Passat B4 універсал, зеленого кольору (Волинська реєстрація) на пр.Чорновола, близько 15:00
І тобі друже мах-мах і фа-фа одночасно, бо вже виїзжав на всіх парах зі Львоа (віз дружину на Волинь (вагітну, але ще маю 2-4 тижні вільного часу)). П.Сі. Дуже поспішав, бо мав виїхати ще зранку.
Фа-фа, блим-блим і мах рукою білому пасату Б3 з великою наклейкою сайту на задньому шклі на виїзді з сихівського мосту в сторону стрийського базар, сьогодні об 11 годині.
Фа-Фа десь 16*50 на проспекті Шевченка синьому Пасату Б3 - таксі з великою чорною емблемою нашого клубу на задньому склі. Я просигналив, але думаю водій не зрозумів що до нього.
а там якийсь такий Вуйцьо таксує, шо точно не наш. напевно купив того пасата з наклейкою -- вот і не здирає... ібо нафіга? він за неї теж бабло дав ))))))))))))) я його часто бачу на Грушевського. перші три рази я йому фафакав, але на його постійний вираз морди-ліца, шо я дурак, мені вчетверте розхотілось робити фафамахмахблимблим )))... вот
Той дядько десь з схова, дуже часто його тут бачу. наклейки він сам робив і обклеював машину. На форумі не сидить і не пише і не приїжжає на з"їзди бо робота і немає часу. Мартіні помоєму його колись виловив і говорив з ним. Мені він пару разів фафакав на сихові. Вроді нормальний дядько) Я часто десь пішки тут на сихові хожу, і часто бачу його коло під"їздів в якихось дворах. Але шось весь час морожуся підійти)
І тобі мах-мах рукою. Вирішив пройтись пішком по центру, але ну його нах......все таки на машині краще - на голову не капає і ноги сухі. П.С. Погодка вчора була не льотна!!!