Фа-фа вчора в 15*15 на Князя Романа - Shaggy, і також десь в 17*00 біля Сільпо на Сихові темно-синій (чи чорний) гольф 3, трьох дверний, на лобовусі клубна наклейка, за кермом хтось сидів - але для мене не знайомий
Фа-фа, сьогодні зранку ЧеФішу від мого друга біля Стрийського р-ку. Фа-фа о 12:00 на Франка білому Б3-седан (хто це?). Фа-фа, Каматозу о 15:00 на Коперніка біля Трембіти.
фа-фа вчора білому пасату В3 на Сахарова паркувався біля стоянки навпроти 4 політехнічного гуртожитку з клубною наклейкою ззаді
ага! ну і тобі тоді фа. А я думаю шо за дідько пипчить так грозно, шо не подобається? Бо я якраз повертав. Дивлюсь, розпізнавальних знаків ніяких.
Фа-Фа, машинці Borman`а на початку Личаківської близько 19-00 В таку "погодку" гольф просто білосніжний і чистий
Фа-фа Чефішко в 23-30 на перехресті вулиць Погулянка - Левицького))) Вадітєль неадекватний))) на блим блим не реагував))) Зрачки не розширювалися))) гг))) фа-фа відімо не чув))) Правда я тобі моргав за 50м=))) бо стояв на чевоному))
а я топив, бо зелене бачив ще здалека )))))) і мало от от переключитись ))) Ну фаф, брат!!! ФААА ФААА ))))))))))
Ну я з погулянки їхав і стояв на красне))) майже тебе догнав)) хотів до центру з тобою мчатися)) гг)))) Але поітм передумав)))
провтикав фафакнути leopoldy на світлофорі перехрестя шевченка-левандівська. вже в дзеркалі побачив його задні стопи