Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам О! зразу видно, жінка Ваша наш сайт не відвідуєть - такий список опублікувати Ми постараємось також їй не проболтатися 6 липня.. А у Франківську не тільки дівчата гарні, а і хлопці також хоч куди! Я там правда один раз була, але зато зразуж в РАГСі Взагалі та франківщина якась така... ну зачарована одним словом. А ось фольцвагени та драйвери гольфів, пассатів та спортивних VWексклюзівів все ж таки найкращи у Львові, що не скажи!!:!: Ну і про между прочим,щоб від теми не відходити- ФаФа Мартіні у центрі Львова(неділя )
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Скажи Монкей, наші люди гостинні та щирі ми всіх запрошуємо та гостюємо, а ось у деяких містах не тіко не запрошують навзаєм, а відверто навіть зразу попереджають Будете проїзжати мимо...............проїздить
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа світлому Сірку з червоним бампером переднім і наклейкою клубу біля Стрия. Хто то такий? На фафакання не відгукувався, призупинятись також не хотів...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Так, стоп! Вельмишановна Олександра, Ви про що подумали???.......;-) Взагалі кожен порядний мужчина має право мати подружок і навпаки, кожна порядна дама - друзів мужчин! А як Вам відомо з друзями не......, а дружать
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Теоретично це могла бути машина Саші "Спліна", яку він продав в Долину. Тільки не пригадую там червоний бампер...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Тополю блим-блим від нашого шпіона в Івано-Франківську. Що там робив? Чи не продавати свою канарку їздив?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам неговори так ато він ітак на зїзди не являється, а ти кажеш шпійон подумає хто зна що!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Святково оголошую, що була наліплена наклейка на нашу Джетту! Такщо будете нас тепер впізнавати і Фа-факати...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ФаФа Форд&Тюнінг клабс мініз"їзду 23.30 мийкка ОККО на Науковій понеділок яки стали непрошенними але почесними свідками посвячченя нашої ластівки Джетти у VWльвівклуб наклеюванням VWсупернаклейки після автоомивання!:-D ми влаштували справжнє шоу!;-)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Так тримати! Ще одна звістка від шпіонів - незабаром наша наклейка може з'явитися на одному із найшвидших БМВ у Львові. Більше деталів не розголошується...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам А шо тут розголошувати, знову наші одноклубники продають Гольфи і купують всякі БМВ
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам а хто як реагує на питання "а де мона придбати таку наклейку?" пояснення "заходітє к нам на огоньок" як видно результатів не дуже дає, може видрукувати для зацікавившихся клубом календарики з мініінфою про нас, або мінінаклейки їм на дорогах продавати. Мене вже питали може я продам або дам поносити (повозити)свою
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Я вибачаюсь, але я чогось здогадуюсь чого тебе таке питають... і напевне не жінки.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ладно Мартіні, ти сам писав що в нас клуб однодумців, а не водіїв суто гольфів може цей новоявленний власник бмв просто експерементує з машинками . Зрештою головне що він в душі залишається наш ще і пропагандує сайт!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам :razz: та може воно і так! але якщо я виступаю як рекламний відділ клубу, то може якось цивілізовано до цього поставитися та скористатися друком ітп, ато я бумажку і ручку з собою вожу add сайту пишу.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ой, а я Вашого стопа до мене зразу і не помітила. Та це Вам дружині треба пояснювати що Ви маєте право з підружками тільки дружити, а нам тут це все одно. Тут поліціі нравів немає. Все є- колектор є, адмінконтроль- є, цензор- є, а ось поліціі нравів нема, такщо як це говорится - хто хоче, той дружить, ну а хто може, той може :smile: Нам це байдуже , головне любітьVW:!: то як там 06.07.07
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Головне, шоб той, хто може, ше і захотів ;-) А про дружбу між протилежними статями не треба розказувати, всі знають, до чого вона призводить, і на скільки її вистачає. Дружба сім*ями-це вже інша тєма. Зараз, звичайно, купа людей напише, шо це неправда, дружба між чоловіками і жінками має право на існування, бувають такі винятки і т.д. і т.п., але практика показує інакше...