І тобі фа-фа і ще фа-фа темному гольфу 3 Joker з клубною наклейкою в 17.30 на Кульпарківській біля МЕНСу.
Фа-фа Prizrakу в 15*30 біля своєї роботи - навіть встигли поговорити )) 15*50 CheFISHу на Стрийській і потім довго висів на хвості на Гвардійській )
фа-фа порожньому жучку яринка біля податкової нині 12,30 а також блим-блим і мах рукою Діно-грею на Чупринки десь 12,45 ,радий був зустрічі з Shark та Whellmann
блим-блим аварійкою, здається Джетті Енергі, сьогодні в сьомій ранку біля з/д вокзалу. Сорі, якщо помилився, була погана видимість через дзеркало заднього виду
Фа-фа! Не помилився - саме я. Якби не шильдік Polo GTI - я і б не впізнав - ту синьо-фіолетову наклейку на задньому шклі практично не видно))
Ага працюю я там через дорогу. Запхнувся зранку в таке гуано шо не знав чи виїду, але нічо якось виїхав правда не без труднощів
я уже неодноразово говорив що обовязково зявлюся на якийсь внеплановий зїзд - типу субота в обід... бо пятниця на сьому вечора аж ніяк ніколи невийде...
мені фа-факнув (а я втинкнув, потім побачив ) по вул Франка зранку чи то DEMO чи то rusmaks. зелений пасат уныверсал.