Фа-фа, блим-блим сьогодні 18:00 перехрестя Коперніка-Грабовського, сірий Скірокко (якщо не помиляюся) П.С. Треба терміново мені з'являтися на з'їзд і знайомитися зі всіма, а то мене ніхто не знає та й не замічає))) ги-ги
Фа-Фа Джеті ( номер 9211 з клубною наклейкою) сьогодні на І.Франка(біля посольства), їхав дуже впевнено і не бачив мене. А вчора стояв на Грушевського. ******** Вроді би і гудок маю хороший(фа-факає добре), але щось останнім часом ніхто не чує.:D
Упс - то був я. Дивно шо не помітив, підсвідомо обдивляюсь фолькси на наявність клубних наклейок )), а гудок здається чув недалеко від посольства, ше здивувався кому, бо вроді все ок було ) Та сьогодні така слизота на брукуківці, що треба бути уважним.
Фа-фа тому хто наді мною приколовся ): Хто мені засунув візитку нашого клубу під витирачку о 15.00 на любінській? га?
Чому приколовся,ріспект і уважуха,дійсно ГАРНА МАШИНА така херова погода,а твій сірко чистенький,гарненький супеееер +1 (то був я)
Фа-фа срібному Гольфу IV (правда в салоні нікого не було) з клубною наліпкою, сьогодні на Сихові біля бару "Міністрель", якщо не помиляюсь на рахунок назви)) Доречі вже не перший раз бачу на Сихові)