Фа-фа блим-блим гольф2 який заправлявся на трасі Львів-Ковель , між населеними пунктами Туринка-Боянець.... Як було розслідувано по фотках учасників --- фа-фа летить до Zharika!!! )))))))
хотів би відповісти фа-фа, але я на окко завжди заправляюсь, шо в гамаліївці. в мене на задньому склі оранжов наліпка клубу і надпис білим VW TEAM - якшо так, то і тобі фафа Пи.Си. глянув я де та Туринка - нє, мене туди ше не носило , шукай хто то був
ФА-ФА Жаріку на трасі Львів-Каменка (якщо то можна назвати трасою),я вертався з матами через ями з Радехова (ну єго мать дороги).
ФА-ФА Мартіні на Стрийській І тобі Жарік ФА-ФА на Городоцькій,замахали мене з розмовами по мобілці,в останню мить тебе побачив(чому напрямок руху не до дому:D)
то я тобі фа-фа, а ти дійсно шось в останню мить поняв ) та їздив в епіцентр, треба було трошки всякої херні докупити (мама ремонт вдома закінчує)
помахав щойно рукою самотньому білому каддіку з малою клубною наклейкою на лобовому склі біля гуртівні Стеку. номер 1523. на зїздах ще не бачив, хто це?