Кліп-кліп очима ROSтику))) на Тракті Глинянському (початок Кривчицької дороги, біля заправки)...так швидко пролетіли один біля одного, що я не встиг ні фа-факнути ні блимнути фарами)) Ти піднімався наверх, а я зверху їхав
Фа-фа Блим-блим li-mit сьогодні десь трошки по девятій на виїзді з тролейбуснох на наукову. Стояв прямо за тобою на світлофорі і фафакав і блимав і рукою махав а гордий гольфовод так і не удостоїв своєю увагою мабудь думав шо то за хоренький на гранатовому кіа черато ззаду метушиться )
Фа-фа Vexler'y сьодня в 13-55 біля стрийського базару. Шота нарушаєм гражданін, нарушаєм... чо під кірпіч їхав?)))) Такий загублений десь))
сьогодні фа-фа leopold на високому замку десь в 9,30 - я піднімався, а ти спускався.... шось не відреагував на моє вяле фа-фа )
Гм, що я там робив? Взагалі вчора був у Львові, але по маршруту Городок-об'здна-Солонка-АзовГаличина-Епіцентр-Городок...
мда:shok:,ну трішки далеко було напевно Dino grey був ФА-ФА (точно Олег блін тиж наклейки не маєш ззаду під спойлером)
я тебе ледве помітив, бо дивився в заднє зеркало, шоб від жигуля втекти, та і направо на личаківську повертав... аж бачу хтось по лівій стороні на тратуарі руками махає.... встиг маленьке фа зробити )