Мах мах рукою Шегу на прокидання з мертвим півнем, але ти мене не бачив. Також там кажись CheFISH був але може і обізнавсь.
Хехех))) І тобі мах мах))) Жаль не помітив))) Чефіш не думаю шо був, бо таку рельсу важко було б не помітити?))
якщо це було в ту мить, коли я підходив до ратуші з сторони входу в дворик -- то був я ))))))))))))))) але зразу здер звідтам когті... поїхав кататись...
хм. розслідування триває )))) я підійшов тільки до входу. а в середину дворику не заходив ))))))) Ловіть високих! тякшо не я - укорочуйте ))) щоб не було сумнівів на майбутнє )))))))))))))))
фА-фА блим-блим у пятницю 11-30 Пассату В3 (таксі) з клубною наклейкою на задньому(і бокових ). Їхав за тобою з І.Франка-Саксаганського-Шевченка-Ф.Ліста-Коперніка. Погодка була "хєрова".
)))))))))) ФАФА-БЛИМБЛИМ ))))))))) Фасту по дорозі на п'янку ))) МАХМАХ ))))))) Крілану )))) очевидно на проспекті Шевченка ти мене бачив до того, як мене гайци пінали... )))))))))))))))))))) зараза! в житті того знаку (в'їзд в святкові) там не бачив, все життя так їжджу )))))))))))))))))))) а другий раз -- то я їхав перевіряти )))))) чи не чьос, що той знак там є )))
Фа-фа... не замітив))) Їжжу без ковраліна на землі і всіх ущільнювачів)) тупо на металі)) то ж всьо шарудить і в ноги віддає, тому задуманий))))