Велике Дякую!!! За те що пропустили мене щойно через дорогу по вул Личаківській (біля Кредобанку)!!! І мах рукою, клубному салатовому VW New Beetle, якщо не помиляюсь то це були ЯРИНКА, а за кермом мабуть чоловік.
Бачив я твої обновки, був на Сліпого ввечері, відправив фафа по смс, блимблим у відповідь не послідувало
Мартіні! )))))))) щойно подивився... БЛИМ! я на смс не реагую )))) соррі... а то шо кувка нові - то одна з обновок... Юра, нові гальмівні колодки стоять, оригінальний трос газу стоїть... декілька нових патрубків стоять... ні і ще по дрібницях... турбінки на черзі )))))) після кілометрового (фак) списку необхідного (фак) мінімуму )))
Блим-Блим Фа-Фа li-mitу на Володимира за шо отримав блим блим аварійкою і мах рукою від нього. Приємно шо впізналися.
Ага жию на Енергетичній (бічна П. Мирного) та просто настрій був поганяти ну там музика гучна настрій класний ну сам знаєш як то..., а так зазвичай спокійніше їжджу )
А я то думаю шо я тебе на НЛ так часто бачу ) Завжди на твого гольфа любуюсь. Свисти якшо треба на роботу підвезти чи там з роботи забрати ще чого.
о, ідея! Може хто живе в районі онколікарні на Гашека, або має/знімає гараж в тому кооперативі. Можна було б деколи пересікатись по ремонту/порадах і т.д. П.С. сорі, що в цій темі. Я там деколи бачив білого транспортера з наклейкою, так що привіт!
... а працюю на Сахарова, часто бачу тут Г4 білий універсал ТДІ з наклейкою, але щось не наважився підійти з власником познайомитись.