Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам От розумник! Я культурно з теми збився, а тут знову..... Не потрібно розказувати з висоти свого досвіду...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Істину Братело глаголиш ! ! ! То правда і нікуди від того не дінешся!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам "дружба між чоловіками і жінками" - та ну... де ви таке бачили? Якщо чоловік дивиться на більш-менш нормальну жінку - то він обовязково хоче з нею... "подружитися" +1 - такої дружби не буває! ПиСи: Фа-фа МАРТІНІ в Автостопі .
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Я, так би мовити, зовсім не з висоти розказую, і не тільки з власного досвіду. Не буду сперечатись, може в твому випадку саме той виняток з правила. В тебе, напевно, супер сила волі і ти ніколи не вживаєш алкоголь...повезло тобі, хоча може і навпаки.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Ну тему завели! принцип простий - головне щоб очі не бачили, а вуха не чули
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам кажете все іде по плану і таке хаха трикратне після плану...а що за план?я вже щось таке десь бачила, і зовсім недавно.:roll: і нас кажете запрошуєте? Травеле, їдемо на з"їзд 06.07 по план у в Городок?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам І на найповільнішій , теж , буде наклейка пи.си. А "ТА" беха буде крута...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фафа Флая колишній машині без нашої наклейки біля якоїсь бурси. П.С. Ця тема про фа-фа/блим-блим 2 Алєксандра. Перестань заводити чоловіків у цій темі, є тема про секс і ФФ саме для цього створена ))))))))))))))))))))))))))))
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фа фа пішому Кіндеру на Шевченка. ПіСі Кіндеру, я не завожу і не розвожу чоловіків ні по яких темах: ні в фа-фа/блим-блим , ні в секс/фа-фа. Мене взагалі цікавлять просто активні та неординарні члени клуба суто на предмет спілкування про любов до VW. Як ти не розумієш, ми всі тут група членів об"єднана одною любов"ю - до VW!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа бейліс в 18-15 біля патона. ПС: ПОМИЙ МАШИНУ, а то ледве впізнав!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа білому Сірку по вул Володимира Великого 12 о 14:00 і блим-блим червоній Корі (5533) там само, але о 14:30!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фафа Антоха біля Обладміністрації 18.00 , Блимблим Пегасу на Новому Львові 20.00