А тепер заходим в гугл мапс шукаєм де "Героїв крут (бувша Тургенєва)", а де Ярославенка\Енрегетична і починаєм розуміти чому...
фа-фа Т4 з наклейкою на чорновола в пробці(прямо за оперним) дета в 6й. Там же пярямо за Т4 фафа Саса) То я попрощався))) І фа-фа мартіні біля хати)
Мене може і не замітив, бо я швиденько наліво пішов і по підвальній) Хоча може наклейку ззаду і побачив)
фа-фа блим-блим rusmaks зранку на Івана Франка біля польського посольства.... ))) хто тебе так лупнув?
І тобі блим-блим аварійкою. Мав необережність виїхати так невдало, і получив як то кажуть "по писку". (Одна "курка" поставила машину БМВ Х5, що закрила весь обзір, я по трохи висовував передок, а там знов "льотчик" летів спішив на Ниві-Шевроле, і як то кажуть все.......). Як би він їхав зі швидкістю 40-60км, то було би все добре, а так він летів десь під 80.
Сьогодні на Зеленій зустрів ось таке цікаве авто. Якщо не помиляюся , це Поло Дербі. Досить рідкісний звір в наших краях. Нажаль, господаря поруч не знайшов
фа-фа з лівого ряду сьогодні червоній джеті з клубною наклейкою на привокзальній. Сигналив-сигналив (стояв поруч в лівому ряді) а власник джети після кожного сигналу поглядав на світофор...
фа-фа tyxanton сьогодні на франка десь в 9,50. ти якраз вийшов з машини і я пофа-факав... але ти шось так глянув косо на мого гольфіка і пішов