МАХ-МАХ рукой РОК-Н-РОЛУ сегодня возле Пивденого !!!! И вчера ФА-ФА новому ПОЛО,фото выложу немного попозже,СИМПОТИЧНЫЙ :D
Навзаєм! Олег, дякую за Олега (через 1,5год. вже з ним зустрілись і він все зробив). З мене ВЕЛИКЕ ПИВО
фа-фа ... комусь з номерами реєстрації Івано-Франківської області по вул. Городоцька на мості і фа-фа і мах-мах на В. Великого 52 на стоянці кожного дня також з Івано-Франківськими номерами
Їду я щойно додому нічним Львовом, зупиняюся в самому низу Антоновича на світлофорі і бачу, що перед мною стоїть щось безмежно сексуальне і знайоме Мої передчуття підтвердив ледве помітний в темряві шильдик - SCIROCCO. Зелене світло, валимо по Невського, він зайняв праву полосу, я намагаюся своїм атмо-пг об"їхати його по лівій. Він, вирішив певно шо то якийсь бєшений стрітрейсер і вистрілює вперед, але ближче до світлофора біля Церкви Юра пригальмовує і я його все ж таки об"їзжаю, приймаю правий ряд і блимаю аварійкою, бачу в дзеркалі, що він відповідає взаємністю Впізнав "родича". За поворотом я, включивши аварійку, з"їзжаю в кишеню, але він цього мого жесту "зупинись" чи не зрозумів, чи не мав часу або бажання зупинятися. Проїхав мимо, поблимкав і пофафакав. Так я за ним проїхав до Коперніка і там нас розлучив світлофор, більше я його не бачив Це вперше я вживу бачив сірка МК3. Намагався зробити фотку, але телефон вночі ніхрена не знімає крім стопів Номери в тої машинки київські. Якщо власник читає ці рядки - великий привіт! Наступного разу не встидайся зупинитися на пару слів
МАРТІНІ, не чорний часом? Бо я за ним, як за власником того червоно Корка приглядую. Бачив декілька раз їх на перехресті Чорновола - під Дубом. . . Так охота в живу поговорити!
Здається чорний (в темряві важко розрізнити чорний, темно-синій і темно-зелений) А шо значить "я за ним, як за власником того червоно Корка приглядую" Ти шо вже в ЦРУ працюєш?
Близько 21*00 йшов зі своєї стоянки на Скрипника біля баптистів, аж тут - повертає також на цю стоянку з наклейкою на лобовому Пассат Б4 універсал, темно-синій, номера закінчуються на здається на 56 ТВ? Хто це признавайтеся - приємно побачити одноклубників на своїй стоянці.
Аха. . . ЦРУ Фольц клубу. Маю намір завербувати в клюб! ))) Але як і твої, мої жести поки що успіхом не увінчались. ((
Вот фото нового ПОЛО про который я писал Спереди не успел сфоткать так как левый ряд движется быстрей!!!:D
В мене в гаражах також хтось нове поло купив..сріблясте =) Привіт клубній вишневій джетті сьогодні близько 15-20 навпрроти спліту