фафа Олегові (Бош) на Городоцькій біля Привокзального....ще й встигла декількома словами перекинутись
Блим-Блим Lubas в неділю ввечері на вулиці тунельній! я котився в правому ряді на А6 ти мене якраз обігнав!
І Тобі здоров-здоров! Трішки затор зробили, але ..... Фари - БОМБА (сорі, відразу незрозумів за чиї фари йде мова, думав, що з моїми щось невпорядку )))))) )
Сорі провтикав і тобі ПРИВІТ))))))) Кліп-кліп ZVER сьогодні 19:20 +-на вул.Винниця (з Шевченка до ВаршавськоЇ)
Спалили йо майо! Не смєть фоткать машину без повного обмундіровання! Бачив тебе з вікна - взаємно фа-фа
Векслер, фа-фа зранку на стуса. Ти проїхав вверх в сторону сих.моста, а я вниз, помигав. рукою помахав))) Реакції - 0=)
І тобі фафа блим блим, вибачай не замітив, дорога така, що тільки на неї і дивитися приходиться, щоб в щось не влетіти!!!
Sasa, класний кантрік!!!! Я коли фоткав, аж слюні текли))) Шег, соррі, певно ше сонний був....я просто зараз як їду, то по всіх кущах дивлюсь- мєнтів розвелось, за любу фігню штрафують....
Сьогодні о 18:30 три авто клубу на вул. Сяйво (Лівандовка ) Мартіні,Жарік і я, каматоз,старалися проЇхати перехрестя на Шевченка.Удачі на дорозі.
фафа на Сяйві жаріку і блим блим аварійкою шо пропустив перед собою в правий ряд клубна двіжуха рулить
Фа-фа Leopoldy о 8-30 біля Краківського. П.С. Сильно не гони біля СКА, там люблять стояти і знімати на камеру.