фа-фа))) гг. Дада, ото вернувся домів, нарешті відстрілявся з останньою своєю сесією) Тепер пів року нахаляву получати стєпуху і диплом)
Фа-фа Leopoldy о 8-30 біля Краківського. П.С. Сильно не гони біля СКА, там люблять стояти і знімати на камеру. І тобі блим-блим, та я запізнювався, тому і пігнав:D
То напевне після того, як я його бачив на Скельній і від мене сюди йому привіт-привіт. А також фа-фа о 10:15 припаркованим NOS біля Добробуту і rusmaks на Чорновола.
Фа-фа срібному сірку без переднього бампера на довженка (біля колишнього магазину "метелик") десь в 15:50. Фа-факав, але реакції 0))) Хто був? Хоча сумніваюся шо хтось відси, бо того скірка перший раз на очі бачу...
Клац-клац телефоном чорному Гольфу Кантрі біля Краківського базару годину тому Ледве встиг зазняти, звиняйте за ракурс
Налякав ))) несподівано )))) То я мило топав на роботу )))) нуу... і користуючись нагодою (якщо тут є люди з Івано Франківська) ФАФА в неділю чорному Mk1 кабріолету прямо навпроти Ів. Франківського вокзалу... Так задивився, що чуть не зробив ДиТиПи... КРАСАВА!
Розсікаю повітря сьогодні на вул.П.Панча приблизно +-18:30-19:00 і із толпи зразу кидається в очі припаркований чорний красень Сірко МК1.ФА-ФАОлегу М.Відразу замітив.Красота...))))))
Фа-фа Wheelmann сьогодні зранку о 10.00 на Науковій, гарно ти занизив гольфа Фа-фа білому Поло з білою наліпкою нашого клубу на задньому склі, гнали разом по княгині Ольги в 21.00, не знаю чий апарат (ще була наліпка - туфелька, отже підозрюю - прекрасна частина клубу) Фа-фа Borman на проспекті Шевченка в 21.30, гарний гольфік, особливо ввечері. P.S. ще такого не мав, щоб три клубні машини за один день побачити, при тому, що я не місцевий, так сказать