ФА-ФА,БЛЫМ-БЛЫМ НОВОМУ ПОКОЛЕНИЮ SCIROCCO МК3 31.06.2010г. На ПАТОНА-РЯШИЫСЬКА! САЛАТОВЫЙ НА ТРАНЗИТНЫХ НОМЕРАХ!!!! КРАСИВЫЙ весь,намного красивее чем на фотках!!!!! P.S. Я наверно первый кто его увидел!!!!
я бачив як він на об'їзній дорозі біля Алекса з'їжджав з лавети, тільки пригнаний, і так демонстративно заїжджав на стоянку Алекса, потім два чи три дні стояв в першому ряді з права. Я йому ще фафакав, коли він був на лаветі, во...
Я его ещё несколько дней назад на Любинской лицезрел )))) Давно приметил, что на Украинских дорогах новые авто появляются раньше, чем "за бугром" их реклама продажи...
Фа-фа чорному гольфу сьогодні на Стрийській/Сахарова, біля світлофору. В 09:55 фафакав але водій напевне слухав гучно музику
кілька днів тому мені розказували шо такий по львову вже їздить. Прикольно, їх уже кілька штук, цікаво, хто перший на з"їзді появитья
і тобі і фа-фа-фа-фа-фа-фа, і аварійкою, і стопами і по всякому))) так, десь там на Великого я працюю))) а ще блим-блим сеату з клабною наклейкою посередині заднього вікна спочатку в пробці їхав за ним по Городоцькій, а потім зустрічний біля 1-ї міської лікарні на Ужгородській
Блим-блим аварійкою CheFishу на Новому Львові (виїзд на Сихівський міст) гарно на сонечку сірко вигляда
ДЕМО! ))) я заспаний був і не зразу вдуплив ))) таки кіа з пантелику збила, але як тільки зрозумів - відфафакався ))))))))) за сонечко дякую ))) люблю, коли чистенька
CheFISH вчора фа-фа в районі кульпарківської ...ривок твій скірокко має бєшений)) я вже не зміг тебе по антоновича догнати, хоча двіжки вроді однкові)