Що саме і хто порушив? Я там в притул не бачив знаку заборони проїзду чи руху. . . Тому не тре ла-ла. ))))
Доречі та) Знак бачив тіки зі сторони кн.романа. Як їхав з Чорновола то ніякого знаку нема. Тіки "поворот наліво заборонений")))) Доречі якби там поставили знак, то кудою там об"їжжати?? Налво неможна, направо тіки до франка найраніше виїду... Фа-фа Фаст, сорі не бачив)
Наскільки памятаю там лише написано українською мовою про заборону вїзду у вихідні і святкові дні, і більше нічого. А хіба та табличка рахується знаком? Є таблички до знаків, але вона й на них не схожа. Це більше схоже на інформаційний щит. Ну добре ми ше прочитаєм і обїдем коли центр закритий буде (а зараз походу відкрили бо ремонтують пл. Осмомисла), а як бути іноземцям? Вони ж не порушують нічого, бо на вїзді в центр нема знака що затверджений в міжнародних правилах.
Я ж кажу - ''жодного знаку заборони руху чи проїзду там НЕМАЄ''!!! Таблички які там встановлені не є знаком заборони чи обмеження (це просто інформ. знак, якщо їх можна назвати знаками) і без наявності таких - фактично нічого не означають!!!
Сорі, Діно_грею і тобі ФА-ФА,а я на автопілоті чув хтось фафакає ,триндів просто з колегою і не звернув увагу
Сьогодні на пелехатого біля мого гаража фа-фа ZETу чи то його баті... правда фа фа не встиг бо в правій руці якусь хню тримав
Довгий блим сьогодні Юрі Kam@toZ на вул.Винниця, а потім ще й здоров по телефону! Приємно було побачити і почути!!!