Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Я теж не встиг роздуплитись, але глянув в бокове дзеркало і побачив наклейку на машині Так само в дзеркалі я помітив і припарковану джетту Антохи
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам я також дивився в зеркало але наклейки не побачив а де антохи машина стояла?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Avselу біля податкової на зупинці (без машини) кілька днів тому від жовтої кори...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ФАФА Полу Мар*яну з вікон мого офісу в районі післяобіду :-D
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа фа бувшій машині Мартіні в 18,30 сьогодні біля прім.вокзалу набуксірі тройки жигуля! Ти її вчасно продав!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Господар новий чогось не появляється, навіть не знати шо там з машинкою
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам З господарем - майже сусіди. У машини тріснуло кріплення передньої подушки. Поки не знаю, чи все зробили. Фа-фа блим-блим сірому сцірокко на Кульпарківській по дорозі з Сокільників у четвер в обід.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Афігеть.... У мене була та сама фігня, мене САТ буксирував додому. Я той кронштейн замінив був, правда беушним, але полюбому шось він малувато прослужив Взагалі поломка не критична, якщо мотор не впав на землю і нічо не порвалось. А впасти не мав би, його зупиняє масляний фільтр. Я тоді з сусідом в дворі замінив той кронштейн, нічого складного.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ФаФа Піонеру, послання отримав П,С, як сесія? питаю бо знаю як важко здавати на твому факультеті
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Та ну вбаню ту сесію, от вирішив перед заліком сходити в кінопалац вертався і бачу знайомий КАР от і вирішив написати:mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ФАФА Білому Скірокко (без наклейки) вчора на ген. Чупринки, в добитому якомусь стані той Скірокко. На фафа не відреагував.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ... інфо від моїх працівників (які знають про наш клуб і наклейки), цитую: Якесь курвисько на чорному Гольфі з наклейкою нашого клубу обганяло маршрутку, потім її підрізало, водій маршрутки різко тормозив, моя співробітниця вдарилася в голову. Я би зняв з того Гольфа честь возити наклейку на задній шибі. Признавайтеся хто це?!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам він напевно десь там живе бо я його там часто бачу.... на фафа мені ніколи не реагує почалось..........
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Тут два варіанти всього - це або колишній гольф Тополя, або колишній гольф мій Хоча Тополя не зовсім чорний, але в жару в маршрутці, ще й коли вдаритися головою, то можна сказати, що чорний.