Напевно цього ж самого сірка і я вчора бачив. На дуже красивих титанах і великих колесах на Сихові приблизно в 22*30. Дуже гарний екземпляр.
Фафа вчора НОСу на перехресті Опришківська-Хмельницького! Та-та, то я на таксі був, Венто бежеве. Також фафа Борману на перехресті Мечникова-Левицького!
Фа-фа, rusmaks, сьогодні о 16:15 біля СКА. Мах-мах рукою чорному Пасату Б3 седан біля Пікассо о 19:30 приблизно (я якраз ішов за Гольфиськом на стоянку).
Фа-фа вчора червоному сірку мк2 (PL) біля Перемишля, білому біля Жешува і знову червоному біля Соліни П.С. в житті ще випадково за день не зустрічав 3 сірка
Ну раз пішла така справа - фа-фа кілька тижнів тому Сірку в швейцарії, я вперше в житті проїзджав між Феррарі та Сірком, відверто кажучи, навіть не знав, в який бік крутити шию
Ну раз пішла така справа - фа-фа кілька тижнів тому Сірку в швейцарії, я вперше в житті проїзджав між Феррарі та Сірком, відверто кажучи, навіть не знав, в який бік крутити шию
Фа-фа вчора Каматозу коли їхав на з'їзд(поспілкувались по телефону). П'є сьогодні горілку(гуляє на весіллі).
Фа-фа Leopold на Заньковецької о 18-00. Ти піднімався, а я навпаки(і що саме прикольно, це те що розказував своєму кумові про те, як ти поклеїв капот і задню кришку в цей момент).