мах рукою тобі з машини на Городоцькій ти якраз з Шевченка на городоцьку виїздив а я по городоцькій до цирку ти мені чуть в заднє крило не приїхав ну мені з машини таке враження склалось )
Віз малого до школи, спішив дуже(проспав трохи). По сторонам не дивився(ізвиняй :shok: не побачив). Та ні, тобі мабудь здалось. Там завжди такий жвавий рух:gamer:. П.С. На наступний раз немахай рукою, а відкривай вікно і кричи, і тоді поспілкуємось.:D:D:D.
Фа-фа білому пассату В4 караван (**751-52**) 0 17-50 їхав за ним від СВ.Юра - Городоцька- Замкнена(наклейка-надпис на задній кришці багажника).
я не сперечаюся, траса все покаже я був готовий то перевірити минулого разу, мені справді дуже дуже цікаво чи вона справді поїхала, чи то все гравітаційний обман
вчора був по роботі на софт-серві,що на В. Великого і бачив жовтого корка на парковці Мабудь брат Topol`я також програмістом працює...
и-и-и, треба було ше добре подивитись і мого гольфа також там побачив би ... так, тополь молоджий на СС працює
Якось-то я вночі бачив Сірка клубного на Батальній біля Трьох Оскарів на зупинці... Поки відвіз клієнта на Шафарика, поки назад - він вже зник....