Фа-фа! Не помилився, це був я! сорі тебе не впізнав, ти мигнув, а я чемно скинув до 60-ти ч-з весь Бартатів :D
Фаф гольфярі Механіка. Самого механіка не бачив. Тобто поруч були механіки, але не було Механіка. Десь так.
Сьогодні київський корок їздить по цілому львову. Ще завтра буде, далі на Ужгород Він мені дзвонив, але нажаль я хворію і не зміг познайомитися
Привіт, Borman близько 13-00 на пр. Свободи біля підземки, вже як доїжати до кн. Данила... До речі, позавчора проїжав біля Південного і бачив чорне scirocco mk2....перший раз бачу такого екземпляра...здається не львівський був...
Фа-фа і мах мах рукою, темно-синьому ІІІ гольфіку з тюнінгованою передньою оптикою і клубною наклейкою на лобовому вікні, в неділю на заправці ОККО в м. Броди, приблизно 14.30 Я пофафакав, а він так і не поняв чи це йому чи ні... П.с. на правому крилі була ще наклейка віДаб. Нажаль держаного номера не запам'ятав... Хто це був???
нівазможна! )))) машина стоїть в ремонті після ДТП'шечки. напевно це був Олег з Г-23. ну а я в цей час 100% спав! )))) вот така то фігня ))))