Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам чорний не чорний людям може бути всерівно, в мене Джетта синя була а кащали що чорна, це мабуть від темно синього до реально чорного. Але всерівно мудак був.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам а ти впевнений шо в цій ситуації винуватий саме гольф? Ти шо не знаєш шо ваділи маршуток мають свої правила
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Так просто на рівному місці називати незнайому людину мудаком не варто. Інша справа, якби сам бачив ситуацію і міг об"єктивно оцінити. А ти судиш виключно зі слів людини, яка вдарилася головою в маршрутці. Та з тих маршруток люди випадають на ходу, вони загоряються посеред вулиці, і навколишні авта там зовсім ніпричому. Я не виключаю, що той на гольфі вчинив як мудак, але так само не можна виключати, що різко загальмувати у нього були вагомі підстави і мудак насправді водій маршрутки, який на скаргу пасажирки , що вона вдарилася головою, звалив все на гольфа який ніби-то підрізав і загальмував.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам 2 Пегас. А ти взагалі бачив, що відразу в опозицію стаєш? 2 Мартіні. Це правильно, що відстоюєш честь клубу, я його також відстоюю, але моя співробітниця водій і мають сімейну Джетту, і знають про наш клуб багато і наклейки ті шо ти робив чорні в них на машині, тож не розрізнити Голоф з нашою наклейкою вона не могла. Різкий обгін був з підрізанням маршрутки, все бачила сама на очі, номера не запам*ятала. 2 Олександра. З поверненням в сім*ю ... ! За нами скучала? Так ти абсолютно права, дєвушки часто плутають марки авто, педалі (газ/тормоз), кольори, чоловіків і їх імена, і взагалі то була не маршрутка, а електричка, і взагалі то був білий Опель і наклейка Опель клубу і взагалі в той день сніг падав :-( Забули за той випадок! ФаФа вроді колишній машині Манкея (Джетті) на Шевченка 313. год тому.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ні не бачив але мені не віриться шо водія маршутки могли підрізати
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам і не вір, правильно робиш. а то люди дурять страшенно! А взагалі обганяючи маршрутку внагляк і їдучи в лобову що б ти робив? Знаю що то негарно, але звісно підрізав би праворуч машини, або тупо вилітав би на ліву обочину на трасі. Маленткий, ну не в лоб жиш їхати, рідко хто від задоволення підрізає!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Хлопці, ви вже мали б звикнути,що маршрутки у нас їздять так ніби інших машин на дорозі не існує. В такому випадку раджу використати правило три Д (Дай Дорогу Дурню). Ми ж їздимо на своїх машинах, а вони на чужих.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам рідко погоджуюся з Пегасом, але у тому судженні він безперечно має 100%рацію..! Ріспєкт.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа вчора ввечері чорній Корі на психові на перехресті біля церкви. На моє блим блим не відреагували
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа невиховному червоному гольфу двійці, який підрізав маршрутку вчора ввечері на 700-річчя. І де в нього наклейка взялась? Чи то популярно робиться?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам В такому руслі подій час розробляти іменні або пронумеровані наклейки. Якщо це явище массово сприятиме травматизму(пс Кіндера співробітниця постраждала за подібних обставин) та перешкоджатиме авторуху у Львові - VWрепутація піде в мінуси. Якщо цікаво... Маю потенційні замовлення (купити) нашу наклейку вже 41штуку(!) по Україні і за.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам хм.... це, звичайно добре, тільки якось дивно А хто ці замовники?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам та просто пересічні водії. Я собі так підраховую скільки до мене зверталися з питанням "а де б я міг таку цяцю .. придбати?" а шо саме тобі дивно? чому "якось"?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ну дивно троха, що люди не зі Львова і навіть з-за кордону (якщо я правильно зрозумів по Україні і за) хочуть наклеїти на свою машину www.volkswagen.lviv.ua
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам А чому ці бажаючі не реєструються хоча б на форумі клубу? Які ж то тоді учасники, і нащо їм наклейки?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Я вже Oleksandri казав з якого милого ці бажаючі зявились :grin: ... і вона не заперечує.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Пасату В3 універсал вчора біля Санта - Барбари, на лобовому в верхньому правому куті написав "svistun". До речі незнаю хто- то!