ФА_ФА сегодня с утра возле Пивденного синему гольфу не успел увидеть КТО ЭТО??? ФА-ФА БЛЫМ_БЛЫМ около 5-ти вечера ЧЕРНОМУ СКИРИКУ МК3 на Скниловском мосту ..0070.. !!!!!!!
af-af )) білому пасату 69301 у вівторок на погулянці біля центру творчості . звиняйте по ніках ше не знаю
Здоров здоров вчора через вікно на пл Міцкевича Оресту на мопсіку Фа через 2 хвилини на Січових Стрільців зеленому Сірку Мк3, котрий мопса нашого наказав на драгу
Ніхто нікого не наказував, просто їздили. Наказання буде на офіційному заїзді, причому наказання за непорядність Ага, якраз виходив з неї
Borman, привіт твоєму гольфику близько 12-00 сьогодні на твоєму коронному місці біля Космо ,неподалік Жоржу.
Фа-фа жовтій (!!!!) кораді зі знятими задніми фарами яка стоїть на парковці біля аеропорту. Коліться, хто...
Моя друга, чекає поки в мене зявиться час її обезшумити і обробити перед зборкою салону). А ти як її там найшов, бо мені вже хтось дзвонив чи я не продаю її?
фа-фа вчора сірій джетті мк2 з номерами 7832 десь о 19,00, пристроївся за нею по обїзній на перехресті з виниками, і аж за підлісками обігнав, а в жовтанцях десь пропала вона ззаду... хто це?
Та радий би заскочити братику... Але не вийшло... Перший тиждень відсипався і привикав до різниці в часі, наступні два так-сяк оббігав всю рідню. Був у батьків на Івано-Франківщині тому не дуже вийшло заскочити. Rock-n-Roll, а ти часом її не продаєш? Вона під зп пригнана чи з доками?