тополь вирішив монополізувати жовті коради я думаю, що якшо Тарас і продаватиме, то нікому грошей не вистачить шоб купити Памятаєш,Тополь, була ві Львові така чорна кора з наклейкою Hooligan? От це вона і є
Так, то вона. Її не продаю. В неї є одна суттєва перевага над всіма іншими, вона не була товчена ще, кузов лялька. Я її купував повність розібрану, підготовлену до фарбування, і скурпульозно її обдивлялись бо все було "на очах". І мотор там 1.8 16в, але не Коррадовський PL а КР і коробка 2Y. Тому якщо колись надоїсть бавитись з компрессором то є гідна заміна на що пересісти без гемору). Вона з доками, але з нею купив ще і пів Коррадо без доків). Тепер маю дві і купу запчастин) P.S. Якщо колись повстане питання про продаж то зразу дам тобі знати ).
фа-фа, блим-блим чорній мазді 3 21-го десь біля 18.00 на чорновола біля МаКдоналдза!(з зїзду памятаю ніби Олегом звати)
Фа-фа чорному Пасату Б3, який повертав з Пасічної на Таджицьку сьогодні близько 12-00. Водій через насичений рух мене не помітив, я виїжав з протилежного провулку. Хто це?
І тобі фа-фа, теж був радий зустрітись)!!! Фа-фа червоному кабріку Олега в неділю зранку на дорозі за Городком до Комарна. Незнаю як село називається де він стояв, зупинились з надією знайти Олега , але його не було).
Чия то корада на кільці Володира-Кульпарківська з синіми ангельськими очками (кажись десь тут тема була про то як їх робили) стояла і блимала аварійкою ? ДТП чи шо ?