DEMO, я теж її бачив....спочатку подумав, що то Мартіні....їй Т4 на кольці зафігарив у водійську дверку...середньо так..шкода кору(
Нажаль то моя ((((, потім напишу точніше, винен не я, тепер треба гроші з його страхової вибивати, потім створб тему, може хтось підскаже як то краще робити.
йоханий бабай, шо за нефарт в тебе з тою корою, з того часу як купив довше ремонтується ніж їздить може освятити її ?
Rock-n-Roll, круто(..якби знав, що то ти, парканувся би-поміг...в страховій працюю....бо я знаю є подібна кора чорна.. але позаклубна....думав, що то якраз вона і є
Та я ремонтував бо хотів зробити з неї "лялю", а не того що щось не так було. А вот вчора дійсно не фарт, їдеш собі , нікого не чіпаєш, і тут бабах удар вбік. Саме обідно що тільки закінчились роботи по реставрації кузова , і тут тобі на...
фа-фа вчора на кільці Кульпарківської , о 19,30 Corrado В VW Corrado завалив бус у водійську дверку і то так неслабо.. жаль машини написав і побачив що ця дтп вже обговорюється...
та думаю, шо не горді... розпізнавальних клубних символік на корі не було, а шоб зупинитись - треба було би далеко відїжати, бо там інтесивний рух, і нема де парканутись...
Думаю, Тарас швиденько відремонтує свою кору, наклеїть символіку і буде все гуд. Просто реально як можна знати, що то свій, якщо немає жодних розпізнавальних знаків. Тому раджу всім ліпити наклейки - і чим більше, тим краще. Я завжди радий допомогти!
Я хочу наклейку! Теж їхав і бачив це ДТП, але як сказали вище, не було де зупинитися і розпізнати кору без наклейок... Хоча по номерах було видно що то не Мартіні