І тобі привіт Sh@rik сьогодні біля SS....чесно кажучи, спочатку подумав, що то якийсь штраф чи шось в тому роді))) p.s. оригінально я парканувся, нє?)))
ой, машинальна помилка, без обід))...до речі, також бачив зеленого нового сірка...проїжав біля SS класна тачка, але я би брав білого...жииррр!!
фа-фа тобі десь о 18,30... ти так краще не паркуйся, а то з повороту може яке блондінко не вписатись. доречі, виїжджав на обїздну з кульпарківської - то переді мною їхав скірокко 3 салатовий змодним номером 3335 )
Zh@rik, ок)) бо то я просто спішив до вас на серв)) Сьогодні зранку блим-блим білому Пасату В3 (клубна наклейка на задн. бампері), їхали разом з Кульпарківської аж до Бандери. Хто це? номера забув, реєстрація ще ТВ
фа фа зранку вроді фіолетовому універсалу b3 біля головної пошти , з великим клубним значком на задньому шклі :gamer:
а він, по ходу, тільки на тебе і реагує ))))) я сам йому часто фафакав - нуль реакції ))))) як і на всіх решта в цій темі...
Фафа вчора ввечері на личаківській Скіроко мк2 . Я зупинився, познайомився з власником. Звати його Ростик. Машину місяць тому купив в Криму. Колір сірий металік, капот чорний з повітрозабірниками. Під капотом 1.8 16V (КР чи ПЛ власник не знає) . Передній бампер приколхожений такий як в ДіноГрея (від форда здається). Чи приїде на якийсь з"їздів я не зрозумів , виглядає шо чувак дуже зайнятий. Але може і появиться якось, бо казав шо про наш клуб і сайт він знає.
ФА-ФА сегодня на Дорошенка немного выше глав почты темно синему гольфу с клубной наклейкой,и у него еше на весь капот наклейка в виде креста как клеят на гольфы!!!Кто это???
Чтоб не создавать новую тему пишу сюда!!! Нарыл на Львовском тюнинг клубе в фото галереи такую фотку!!! Вопрос??? Кто владелец??????
Dino_grey, самому цікаво, бо років 10 тому назад власник був вроді той самий і катався по моєму районі часто...машина за той час не змінилась..хіба диски..я ще малявкою був, їзав велосипед і памятаю дуже мені запамятався цей сірко...особливо такою специфічною тоновкою...ех дєтство, час так швидко біжить ENERGY, я виїжав зі свого двору, який ти вже проїхав, тому ти й не міг бачити