Дякую ))) деколи відчуваю потребу, щоб дівчина збоку трохи покричала ))) не любить вона швидкості. приходиться привчати ))) ОП! Дякую ДЕМО! Хто ж як не одноклубник в такому розчехлить ))) Вставлю лямпку. ФА-ФА
фафа діно грей на Степана Бандери і через 20 хв на Личаківській Прикольно вийшло. Їхали в різні сторони, а через 20 хв опинилися за декілька кілометрів в тому ж місці
Фа-фа вчора біля 9ї на перехресті Погулянки і Левицького червоному сірку, на червоних номерах київської реєстрації... Стояв замерзший, спереду трос прив"язаний був... Власника в машині не було... Фа-фа сьогодня Prizrak'y біля політеху)))) П.С. одне вікно відмерзло))))
Пару годин тому зафафакав цікавого гольфіка на Чернігівській. З вигляду досить акуратний, без надлишків ацкого тюнінгу. Нажаль, фото тільки ззаду, мені треба було в інший бік їхати Якшо власник ходить на цей форум, приєднуйся до клубу!
десь місяць-два тому їхав з в.великого за ним, а потім він за мною, а потім знову навпаки , і заїхав по обїзній до Зубра, далі він звернув... правда як він мені добре так тоді зрізав - я їхав по кільцю (середній полосі і зїжав на кульпарківську в сторону обїздної), а він як не влетів з виговського, я змушений був різко гальмувати...
Та да, але маленька наклейка ЛФК була ззаду під спойлером... але дуже маленька... Ну я не впевнений, але походу то наша наклейка.