фа-фа Жаріку на перехресті Липинського-Городнича. П.С. Не гарно під знак - рух тільки прямо, повертати ліворуч.........так, так, там висить біля заправки такий знак, а за поворотом біля стоянки часто "пасуться" ГІБДД
і тобі фа-фа. хєрассє, кожен день їжджу по липинського на роботу, і скільки бачу, що всі з лівої полоси повертають туди.... але сьогодні там дайців небуло, фартануло (їхав в час-пік, жінці канцелярію треба було купити) ... буду уважніший наступного разу
Ніби Городницька йде паралельно Липинського (принаймні так карта каже). А може "Городнича" то якась нова вулиця
вибачаюсь, справді то не Городницька, а Януша, просто завжди знав, що Кока-Кола та Радар сервіс мають адресу - Горо*дницька. Дякую, що підправили. Але все одно знак там є і повертати не можна/
Фа-фа білому транспортеру Т4 з наклейкою клубу на задньому склі на Скелях Довбуша в понеділок 27 числа
Фа-фа вчора біля університету Франка синьому жуку з наклейкою на задньому склі. Як не гарно з правого ряду вліво повертати, аяяй)))
а хто мені вчора профафакав на науковій між будинками? заморочений був ))) не впізнав... та і не зразу зорієнтувався, що то мені фа-фа передають ))) думав що "попереджають" типу не "важай там стовпчик"