Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа всім не перехресті 50 Лєт ВЛКСМ та Лєніна:smile: , правда нікого не бачив але фафа. П.С., Добре шо ві Львові нема вже таких назв вулиць як тут в Сургуті
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фааааааа Мартіні! з професійним савятом! :roll: вродіб День журналістики..?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Вітаю, теж п.с. Згадав: тиждень тому , приблизно, чи більше... бачив сірка, на високому замку, як ніби Scirocco-вого, та й з наклейкою клюбу- на фа-фа подумали , що пропускаю, і реакції ніякої . А хто був за кермом?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам блим блим побачив і схававчя дав дорогу я поняв що ти проспав.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фа фа травел я тебе побачив і також так захотів руку висунути але чуть вікно не розбим. Вікно закрите було.:razz:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фа фа вчора чорна корадо г60 "полірована но не наша." о 11-00 вул Окружна Любінська.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Класна штука наш клуб! Моя жінка була пару годин у відрядженні у Львові, для оперативності я їй порекомендував взяти з гаражу машину - за півгодини мені вже дзвонили і питали чи зупиняти машину, чи це не викрадення. Тепер Манкі Дякую! ПС ФАФА сьогодні Олександрі біля центрального вокзалу в Києві. Зустрілися випадково, щоправда, без машин Офігіли взаємно
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Заїжджаю я вчора на стоянку, поставив машину і дивлюсь стоїть Корадо Мартіні... думаю нарешті я познайомлюсь з Мартіні і візьму собі наклейку, яку Ігор завжди із собою возить. Підходжу і кажу: Мартіні привіт, я Ростик!" і пояснюю в мене на аватарі до останнього часу "копійка" була... Власник Кори (до речі Ігор звати) дивиться на мене і каже: "Ви мене з кимось плутаєте". Коротше ми розговорились і сьогодні можливо на форумі до нас приєднається власник чорної Корадо, а завтра приїде на з'їзд.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам та походу дєла зїзд на другу пятницю а не в цю, чи я шось путаю ?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Я шось втикнув... А завтра нікого не буде? Я б взяв картку і наклейку в Мартіні...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Це точно, друже, втикнув ти конкретно і ще підговорив чувака пертися на з"їзд Короче мусиш завтра туда їхати шоб чувак не подумав шо його розвели і не озлобився Картку можеш у мене взяти хоть вже. Телефонуй, приїжджай, забирай. Наклейки, здається, у Травела
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Не хочу його по всьому форуму розкидати. Він є на сайті, там де інформація про клубну карту і як її отримати
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа пішому Оресту пл. Вокзальна м Київ, 07.06.07 від пішої Олександри. Очам своїм не повірила була. Що говорити! Нас багато і нас не подолати! ПС, доречи Орест в столиці такий самий як і у Львові - посмішка, гумор, поради, добрий настрій- всьо було при ньому. Прикольна зустріч!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Кіндеру на новій Октавії на Сихові! Вітаю!!!!! Зачьотна машинка!!!!