Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Вітаю братело !!! я так розумію шо тепер поганяємо на зїзді !
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Так матіз він теж купив!!! Возить в багажнику в якості запаски
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Кіндер вітаю з новою машиною !!! бажаю шоб не ломалася і менти не пиняли!!!!!!!!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Якись кіндер шифрований, все так потай від пацанів промутив, навіть підпис не змінив над аватаром
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-Фа Антону на червоній Джеті (не знаю його нік) вчора на Лінкольна приблизно десь 10:30
Відповідь: Спростування Нарід, ви що! Перестаньте мене вітати, я справді їхав на нульцевій Шкоді Октаві, але то я лише забирав машинку з салону співробітниці, а ви мене вітати. Тополь справді сказав "НА НОВІЙ", але вона нульцева, але не моя, тому я не переправляв його. Машина не моя, хоча їздити іноді зможу. 2 Мартіні - Жаба то ненайкраща Українська тварюка! Ну добре, давай я тепер все буду радитися з пацанами, кожен крок вас обдзвонювати і радитися, пацани, я Вам надоїм своїми дзвінками 30 раз на день :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам А шо я казав радитися? Я казав шо ти шифрований, машину поміняв, підпис нє І при чому тут взагалі жаба? Я таких животних не розвожу, у мене тіко персидський кіт і хвилястий попугай
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Шо-шо???!!!??? Є ще один кіт у форумі??? Такого просто не може бути!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-Блим Бейлісу вчора десь біля 7ї на Кульпарківській. Блим-Блим синьому жуку на Сахарова, але то здається не Оленка була.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим блим Авселу на пішохідному переході вчора на Чорновола
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-блим! А де ти був? Я за звичай завжди Гольфасиками милуюся - але не бачив тебе... :roll:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Тополю, десь 13:30. В.Великого 12! Навіщо було так злісно обганяти маршрутку? Пи.Си. Сподіваюсь ти завтра будеж?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Тоpolю лівою рукою(я пішки йшов) біля юридичного сьогодні десь по 3-й . Ти ще Хонду Ледженд пропускав
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-блим червоній джетті з наліпкою клубу вчора десь коло 18 00 стояла без власника біля "Арагві" (бар такий). Судячи з аватару то був Antoxa