Можно сказать ФА-ФА Олегу М. (хотя я был пешкоря) на Пивденном в Воскресенье около 18:00 (непомню точное время) какраз с В.Велыкого сворачивал на Пивденный!!!!!!!!
ФА-ФА блим-блим Корку з Номером 22 83 точно з нашою наліпкою,по вул Кульпарківська біля управління мєнтозаврів о 15:15
То я був ) Прикольно так їздити було нині. Світлофори виключені, машин припаркованих нема. З Личаківської через центр до кільця Кульпар-Виговського за 10 хвилин!
Ти шо, хочеш сказати шоби презес кожен день так приїзджав? А ти собі уяви шо рбиться в Києві. він там кожен день, майже.
Чий корок? Є власник на форумі?? Шкода, побита така... Біля моєї роботи відразу стоїть на сервісі. На Зеленій.
Синій Гольф Кантрі сьогодні 8,30 на стоянці біля лікарні на Симоненка. Я відразу зправа стояв, червоний гольф 2, зауважили мене?
Блим-блим S Міshа 12:35, сьогодні, бічна Шептицьких. Стояв припаркований і тобі моргав. В напрямку О.Невського.
І тобі сьогодні блим-блим сьогодні нв Науковій десь о 15:30. Доречі, у тебе в з-під авто, щось знизу звисає (якийсь шланг), зачепиш - обірвеш!!!
Dino_grey, привіт в кінці тижня...вроді пятниця)) біля Фоктстроту\ Компютерний всесвіт в центрі ти їхав