Всі Фа_Фа І БЛИМ_БЛИМ Синьому кантріку ПРийняті це мій маршрут. Не відписував на форумі бо були проблеми з інтернетом . фА фа Пассату на Науковій!!!
нє я просто на роботу їхав, і неміг зрозуміти шо то за запорожець. ой перепрошую. так виглядало в сонячному промінні , шото за Ваген 1 так блимав типу ну дай нарешті лижню причому в третій смузі вдалого дня ФА-ФА і тобі
треба тобі, Вовчику, провести раз*яснітєльниє работи, щоб вазо-ваген впізнавав здалеку і навіть в ночі :D пі.сі. справді радий був зустріти. пі.пі.сі. наліпка в тебе хоч і маленька але нормас читабельна
Фа-фа Г2 на зеленій в раойні 14 год. Щось не встиг зреагувати хто це був. Тільки наліпку побачив на задній шибі вже.
Свист-свист SaSa на початку Городоцької(навпроти СІЗО) чуть зуби не повилітали:D:gamer:, але ти дуже поспішав і не чув мене.
ФА-ФА 14:35 на ул.Луганской синему Т4 с наклейкой (на заднем стекле реклама по продаже крыши )!!! И сразуж через 2-3 мин. ФА-ФА аваийкой на ул.Стрийской темному голфу!!!
Бачив сьогодні білий Б3 "сарайко" на вул.Зеленій, 212, "парковка" там ... І Джета2 з "маленьким" шпойлером десь ближче до центру, обидвоє з клубними наклейками. Ще низький синій Течик 3 на проспекті Шевченка. Нікому не маячив "во ізбєжаніє іспуга" від невідомого Пасата.