Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам сьодні я переходив дорогу біля свого факультету (міжнародні відносини) і тут чую бррррррррррррррр я повертаю голову і бачу білий гольф травела я тобі махнув а ти хотяб побібікав:???:
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам да там стільки народу тусує їду дивлюсь шоб когось не переїхати, а тебе просто непобачив, от був би ти з наклейкою думаю я би тебе помітив !
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Це був сірий гольф просто брудний :smile: , це бува я....Наклейку поміняю, як тільки будуть нові...
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Хто побачить bmw 520 з номерами 4858 , яке вам блимає, знайте - це не емігранти молдови - то я
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам То в вас на мажорних відносинах вчиться той малий, який так ви...ться своїм червоним polo, що аж сміються негри?:-|
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам фа фа Скіроко з клубною наклейкою 23,02,07 о 08,10 біля Метро на городоцькій !
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам І фа-фа і блим-блим і стук-стук Travelу сьогодні біля управління МВС, але він не бачив тому, що досить "популярно" щось пояснював даїшнику!!!!!!!!!!!
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Не повіриш так допояснювався шо аж в райвідділі опинився, і там ше пояснюва одним словом довга була і марудна справа !
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам дивись сюда http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=553
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам я знаю одну дівчину яка їздить на червоному поло, дуже люблю спостерігати як вона розвертається....
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам а ти на якому кірсі вчишся і яка спец? В мене дівчина там вчиться