Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам 1. Фа-фа Саші Гаврілову (незнаю чи маю тут нік) 2 рази приїздив на з*їзд на авторинку в Кривчицях, йшов з гарним глушником і незауважив клубної машини. 2. Фа-фа Манкею на авторинку (разом продавалися) правда без салютів.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа блим блим СВІСТУНУ 2 рази, один на кульпарківській 130, другий на кульчитської.
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Кіт, який йшов пішки до озера в брюховичах, і першим мене помітив
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Тополю вул. кн. Ольги 13.45 Блим-блим Пегасу Економічний фак. 17.45
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Фа-фа Полу вчора вечором біля буд.Меблів... чи то не ти був? Бо я наклейки не бачив. Як здоровя?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Блим-блим! Ти весь час мені фафакаєш з Кн. Ольги. В тебе там засідка чи живеш там?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам ФАФА вчора NEW Чорному Жучку з нумбером 5552 (вроді такий), щза кермом також блондинка лєт так (ну буду казати скільки років), гарна машинка )) Одне питання, Ню Бітлам такі номера дають спеціально чи то всі вирішили купити саме такі номера?
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам так я і тебе я бачив і теж наклейки непомітив, просто надто косо вікно задне стоїть, їх добре видно зверху. (в тебе сині чохли?)
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам за такі номера платити треба, незалежно чи в тебе нюбітл чи запор
Відповідь: Фа-Фа Блим-Блим Нашим мафинкам Так точно, чохли сині... але наклейка в мене як не в людей не на задньому вікні.